Acum sunt 2 vizitatori pe site

Termeni si conditii

 

Compania care administreaza site-ul www.dressingoutlet.ro, denumit in continuare dressingoutlet.ro, este S.C. ROM CONSULTING S.R.L., numita in continuare ROM CONSULTING, avand codul unic de inregistrare RO 17837287, inregistrata la registrul comertului cu nr. J/34/493/2005.

Plasarea unei comenzi catre dressingoutlet.ro, implica acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului dressingoutlet.ro.

ROM CONSULTING poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea clientului, nefiind necesar acordul acestuia.

ROM CONSULTING va fi intotdeauna responsabila fata de client pentru toate obligatiile contractuale.

Produsele comercializate prin intermediul dressingoutlet.ro sunt noi.

Prezentul contract este supus legilor romane in vigoare iar orice litigiu nascut din interpretarea si executarea lui se va solutiona pe cale amiabila iar in cazul in care nu se va ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente.

ROM CONSULTING isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care manifesta comportament si limbaj neadecvat sau care au in istoricul comenzilor, livrari refuzate. Efectuarea unei comenzi pe dressingoutlet.ro implica acceptul clientului a termenilor si conditiilor prevazute la rubrica Termeni si Conditii. 

 


Vero ModaDieselChevignonLeeTriumphEspritMexxNaf NafMangoTom TailorLerrosPapillonOlsenS. OliverMassimo DuttiwranglerZaraBershkaPimkieOnlyStradivariusH&MPull&BearMiss Sixty