Acum sunt 3 vizitatori pe site

Confidentialitate

 

Accesul dressingoutlet.ro de catre dumneavoastra se supune politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti. Informatiile furnizate catre S.C. ROM CONSULTING S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. ROM CONSULTING nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la info@dressingoutlet.ro. ROM CONSULTING isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. ROM CONSULTING certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
ROM CONSULTING garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ROM CONSULTING pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la ROM CONSULTING.
De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea ROM CONSULTING si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea , insa uneori nuantele culorilor produselor pot diferi usor in realitate . ROM CONSULTING isi rezerva dreptul sa modifice produsele fara o notificare prealabila. dressingoutlet.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Pot exista erori de sistem, independente de vointa noastra.


Vero ModaDieselChevignonLeeTriumphEspritMexxNaf NafMangoTom TailorLerrosPapillonOlsenS. OliverMassimo DuttiwranglerZaraBershkaPimkieOnlyStradivariusH&MPull&BearMiss Sixty