Acum sunt 7 vizitatori pe site

Livrare

Livrarea produselor se face, oriunde in tara, prin intermediul firmelor de curierat rapid. Costul transportului este 19 Ron.

Exceptie fac localitatile care nu se regasesc in reteaua nationala a firmelor de curierat. In aceste localitati, datorita costurilor foarte mari de livrare, expedierea coletelor se face prin intermediul Postei Romane. Costul transportului, in acest caz, este de 10 Ron.

Transportul este gratuit prin Posta Romana pentru comenzi de minim 100 Ron si prin curier rapid daca comanda este in valoare de minim 200 Ron .

Livrarea produselor se face in 2-3 zile lucratoarea de la confirmarea telefonica a comenzii.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.

Retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Returnarea produsului/produselor se face doar cu notificarea prealabila a dressingoutlet.ro la adresa de mail retur@dressingoutlet.ro. Ne rezervam dreptul de a nu primi colete retur fara a notificare in prealabil.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, prin aceeasi firma de curierat cu care s-a facut livrarea sau, dupa caz, prin Posta Romana. Returul se face pe aceeasi adresa de la care ati primit coletele. Nu expediati coletele pe adresa sediului social al firmei decat daca s-a discutat expres, in prealabil, aceasta posibilitate.

S.C ROM CONSULTING S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 20 de zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de retur nu includ cheltuielile legate de transport.

Nu se accepta returnarea produselor care prezinta deteriorari, semne de purtare, lipsa etichete sau care nu sunt returnate fara documentele care au insotit livrarea.

Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de expeditor.

Returnarea banilor se va face intr-un cont bancar (specificat de client in notificarea scrisa).

"Clientii" sai "consumatorii" sunt persoanele fizice. Persoanele juridice nu au dreptul, conform legislatiei in vigoare, sa denunte unilateral contractul.

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de schimb sau returnare catre dressingoutlet.ro.

Dressingoutlet.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

Preturile, ofertele si imaginile pot fi modificate oricand, fara notificarea clientului.

 


Vero ModaDieselChevignonLeeTriumphEspritMexxNaf NafMangoTom TailorLerrosPapillonOlsenS. OliverMassimo DuttiwranglerZaraBershkaPimkieOnlyStradivariusH&MPull&BearMiss Sixty